Goldfingers

Når du køber...

I Goldfingers bliver du betjent af en smykkedesigner eller faguddannet guldsmed som kan fortælle om de udstillede smykker og har en faglig viden om smykker generelt.

Smykker leveres i en eksklusiv æske eller en fin sort papir/tekstil pose med velour indvendigt - alt efter hvad der passer bedst til smykket. 

Du har fuld bytte- og returret i 14 dage både i butikken og med post. Desuden har du 24 måneders reklamationsret på alle smykker.

Når du køber via nettet skal du først og fremmest vente med at overføre penge til du har fået besked herfra pr. mail eller telefon om det bestilte smykke er på lager, da mange smykker er unika. Derefter overføres penge til vores konto:
Reg: 3001 Konto: 10460808 Swiftkode (Bic): DABADKKK IBAN nummer: DK3530000010460808
Når vi kan se at beløbet er overført sendes smykket. smykker sendes altid anbefalet/ rekommanderet. Ved ekspeditioner i Danmark beregnes fragten efter
værdi og vægt.
fragt/moms til udlandet:
Ved ekspeditioner til udlandet beregnes den aktuelle porto. Vi kontakter dig inden varen afsendes idet der også skal tages hensyn til den danske moms på 25%. Til Grønland, Færøerne, Norge og USA skal der afmomses.

Fragtomkostninger ved en reklamation: Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 
Bemærk at man betaler selv fragt hvis man sender varer retur fra udlandet.